TERÀPIA VIBRACIONAL

La teràpia vibracional es basa en el so i vibració emesos per una sèrie de determinats instruments ancestrals que actuen directament sobre el nostre cos i ment. 

Les intenses i riques vibracions en harmònics generades per aquests instruments actua directament sobre la nostra pell i músculs provocant canvis terapèutics a nivell físic. D'aquesta manera, les nostres cèl·lules recuperen la seva vibració natural, i el nostre cos s'allibera de tensions i bloqueigs físics. 

El so emès per aquests instruments incideix directament sobre el nostre sistema nerviós, afavorint estats de connexió amb un mateix, estats de meditació i relaxació. 

A nivell energètic es produeix un reequilibri de la nostra aura i txakres. 

També es treballa amb diapasons, que combinen la teràpia vibracional tot treballant amb els punts d'acupuntura. 


INDICACIONS DE LA TERÀPIA VIBRACIONAL: 

Per rebaixar l'estrès, ansietat, induint estats de relaxació. Reequilibra física i psicològicament, així que pot ajudar en contractures musculars i estats tensionals. Promou la reconnexió amb un mateix, ajudant a harmonitzar la nostra part física, psíquica i energètica. SESSIONS INDIVIDUALS: 

Sessions personalitzades a tractar aquella dolència o problemàtica que la persona refereix. Duració aproximada d'una hora. 


SESSIONS GRUPALS:

Sessions grupals on es realitza el que s'anomena "un bany de so", permetent-se rebrer els diferents sons terapèutics a partir dels sons dels instruments ancestrals. Duració aproximada d'una hora i mitja. Gong, monocordi, bols de quars, bol tibetà, didgeridoo
Gong, monocordi, bols de quars, bol tibetà, didgeridoo
Bols tibetans
Bols tibetans
Handpan, bols tibetans
Handpan, bols tibetans
Sala de teràpia vibracional
Sala de teràpia vibracional
Bol tibetà, campanetes tibetanes
Bol tibetà, campanetes tibetanes